100 % LED-belysning for The Body Shop

LED-teknologien har hatt en rivende utvikling de siste årene. The Body Shop har nå tatt steget helt ut og belyst to nye butikker kun med LED-spot’er.

De senere årene har lysteknologien LED gjort kvantesprang. På tross av stor skepsis i markedet har Light House hele tiden vært positive og jobbet proaktivt på teknologiens vegne. Light House har lenge levert løsninger som kombinerer LED og konvensjonelle teknologier.

 

Når markedet nå etterspør den nye teknologien, har Light House opparbeidet seg bred LED-ekspertise og regnes som Nordens ledende miljø innen LED-belysning.

Derfor er det heller ikke tilfeldig at det er Light House som nå står bak to butikker, The Body Shop Jessheim og The Body Shop Kvadrat/Sandnes, belyst med 100% LED (Zylinder LED).

Med disse butikkene viser Light House at det går an å belyse butikker kun med LED-spot’er – OG; oppnå like godt resultat som med metallhalogen!

The Body Shops ønsket å bruke LED for blant annet å spare energi, begrense behovet for vedlikehold og redusere kostnader.

 

Suksess
Daglig leder i Light House, Hans Krüger, er godt fornøyd.

– Implementeringen av løsningene har gått veldig bra, og løsningene har blitt svært godt mottatt, forteller Krüger og fortsetter:

– Zylinder LED-spot’ene gir 3000 lumen output, har passiv kjøling og en ekstremt god pris. Dette gjør den til en helt unik spot, som det ikke finnes maken til i markedet.

De nye løsningene hos The Body Shop viser hvor godt LED kan fungere, både med tanke på dramatiseringen og mulighetene for å sette sammen selgende lys. En har full kontroll på lyset. Samtidig kan vi hente ut store miljøvennlige og økonomiske effekter i form av lavere energiforbruk og redusert vedlikehold.

Dette er noen av fordelene med Zylinder LED-spot’en:

  • Lavere energiforbruk
  • Redusert behov for vedlikehold
  • Miljøvennlig
- Økonomisk
  • Full kontroll på lyset: kan gi god dramatikk og selgende lys!

– Light House opplever nå en enorm pågang fra aktører som ønsker å oppleve LED-spot’enes fordeler. Kontakt oss gjerne for en nærmere presentasjon, avslutter en entusiastisk Hans Krüger.

100-LED-belysning-for-The-Body-Shop_articleimage