Butikkbelysning med resultatgaranti

Light House leverer konseptet “Selgende lys” – kunnskapen om hvordan butikkbelysningen påvirker kundene til forutbestemte handlinger. Nå gir vi også resultatgaranti til konseptet!

Å investere i skikkelig butikkbelysning er som kjent så mye mer enn bare å belyse et lokale eller et område. En moderne og fremtidsrettet lysløsning skal også skape et riktig miljø, skape stemning, ofte bygge en merkevare, være miljøvennlig og kostnadseffektiv – og ikke minst: bidra til å skape gode resultater!

 

Økt salg med “Selgende lys”

Light House har i mange år vært leverandører av vårt eget konsept SELGENDE LYS. Dette konseptet handler primært om å ha kunnskap om hvordan lyset i butikken påvirker forbrukerne til å gjøre på forhånd valgte reaksjoner. Det dreier seg om å bruke lyset til å trekke kunder til butikken – og deretter styre dem til ønskede varer og handlinger. SELGENDE LYS er primært beregnet på belysning til kjøpesentre og butikker, og Light House har over mange år utviklet en unik kompetanse om hvordan lys kan fungere som et ekstremt viktig virkemiddel for å oppnå resultater i butikk – særlig innen økt salg!

 

Vi i Light House besitter Nordens fremste kompetanse på riktige lysløsninger, inkludert en helt unik kunnskap om riktig bruk av LED. For å forsterke dette og gjøre eksisterende og nye kunder helt trygge på vårt budskap, gir vi nå også en konkret og håndfast garanti.

 

Vi garanterer:
• Omsetningsøkning.
• Økt opplevelse i butikk.
• Markedets beste LED-løsninger for butikk.
• Betydelige energibesparelser med eller uten LED.
• At vi er Nordens beste på lys og forbrukeradferd.

 

Kontakt oss for et møte, og få mer informasjon og det håndfaste bevis på våre garantier!

Libris-1_supersized