lightyears

Lys er viktig for livet – Enten det er liv i det store bildet eller konkret i den enkelte bolig. Av samme grunn er det naturlig å stille krav til lampene som omgir oss. Det må alltid være en klar sammenheng mellom lampens design og funksjon. Hver lampe må først sikre en funksjonell lys, men […]

Lys er viktig for livet

– Enten det er liv i det store bildet eller konkret i den enkelte bolig. Av samme grunn er det naturlig å stille krav til lampene som omgir oss. Det må alltid være en klar sammenheng mellom lampens design og funksjon. Hver lampe må først sikre en funksjonell lys, men samtidig være en estetisk opplevelse å se på om det er på eller av.

I den forstand, har vi opprettet selskapet Lightyears. Et selskap som utfordrer måten vi tenker, utvikle og oppfatter lys på. For oss er begrepet innovasjon ikke bare en klisjé, men et mantra som preger hele vår organisasjon. Viljen og evnen til å kjøre de beste ideene til liv stammer fra vårt mål om å utvide oppfatningen av funksjonell og estetisk belysning. Vi arbeider hardt for å utvikle lamper som setter nye standarder for konsepter for design og kvalitet. Vi har forhåndsinnstilte nivåer høy og derfor samarbeider med en rekke av de mest gjennomarbeidede og visjonære arkitekter og designere.

Finn inspirasjon for din belysning her: pendler, bordlamper, gulvlamper, væglamper og udendørslamper.