Metalarte

Metalarte Grunnlagt i 1932, Metalarte en pioner i belysnings markedet de har hatt en satsing på innovasjon og nye kreative verdier i over femti år. På sekstitallet og sytti fornyet de katalogen sin og begynte å jobbe med eksterne designere. På åttitallet og nittitallet innlemmet de neste generasjon av fagfolk, mens de starter sin internasjonale […]

Metalarte

Grunnlagt i 1932, Metalarte en pioner i belysnings markedet de har hatt en satsing på innovasjon og nye kreative verdier i over femti år. På sekstitallet og sytti fornyet de katalogen sin og begynte å jobbe med eksterne designere. På åttitallet og nittitallet innlemmet de neste generasjon av fagfolk, mens de starter sin internasjonale ekspansjon.

Selskapet er en del av Luxiona Group (sammen med Troll og Sagelux merker) og fortsetter å fornye sine samarbeid, slik at listen over designere knyttet til Metalarte er omfattende og svært representativ de beste innen kreativitete: George W. Hansen, André Ricard, Enric Franch, Josep Lluscà, Estudi Blanc, Josep Aregall, Oscar og Sergi Devesa, Antoni Arola, Lievore Altherr Molina, Ricard Ferrer, Héctor Serrano, Jordi Llopis, Ana Mir, Emili Padrós, Otto Canalda og Ramón Úbeda.

Besøk Metalarte