Dekkmann et felgorama

-Dekkmann på Furuset skal være kjedens utstillingsvindu. Det har de klart med god margin.

Et felgorama

LHC-lysdesign gir inntrykk av at du befinner deg i en eksklusiv internasjonal motebutikk.

Lysdesignet er utført på en slik måte at felger og dekk nå føles som en rene og vakre. Felgene er da også det viktigste rent designmessig på en bil.

 

– Det er blitt ordentlig trivelig her, sier butikksjef Terje Lanbech. Vi har fått det akkurat slik vi ønsket. At showrommet er helt unikt er én sak. Der inne skal kundene kunne bestemme seg for hvilken felg de vil ha uten at vi står og gjeter dem. På sikt kommer det et skrivebord med en PC, der du kan velge de forskjellige felgene og digitalt prøve dem på din egen bil. Det er i resepsjonsområdet vi arbeider og her var godt dagslys det aller viktigste. Som du ser selv, det er ingen forskjell på ute og inne. Før ble vi slitne, sier Terje.

De typiske lysstoffrørene representerte en helt annen tid. Det var fint en gang i tiden, forklarer han.  – Dette er noe helt annet. Det nye lyset gir rett og slett trivsel og velvære, ikke bare for oss, men kundene. De sier det hele tiden.

– Vi hadde våre krav, og ønsker. Ett av dem var ordentlig dagslys. LHC var med på mengder av møter. De var tålmodige med oss. Så ble lysarkitekturen ble presentert og valgt. Vi er mer enn veldig fornøyde, sier butikksjef Terje Lanbech.

– Når det gjelder utstillingsavdelingen, showrom er vel en riktigere betegning, så vet vi at den er unik. Ikke bare i Norge. Vi har hatt besøk fra Sveriges største felgimportør og grossist. Han mente at det ikke fantes en lignende butikk i Sverige. Da begynner vi å kunne omtale vårt Felgorama som unikt i Skandinavia.

Lyssettingen av felgene gjør at felgens design blir vist frem og fremstår som en egen skulptur.

– LHC har brutt en barriere for lysdesign. Dette er ikke en klisje. Da de tente lysene borte i den nye delen av butikken ble det helt «mørkt» hos meg, sier butikkansvarlig for lastebildekk, Joar Person.

– Selv om det ikke var meningen måtte de sette opp dagslyslamper i taket også i min avdeling. Det hjalp, men det er likevel stor forskjell på de to avdelingene. Min er den «gamle» delen, som i seg selv ikke var så ille målt mot alle andre butikker også i Dekkmannkjeden. Men der borte i Felgoramaavdelingen, dekk og felger for personbiler er det helt unikt, sier Joar.

Dekkmann på Furuset skal være kjedens utstillingsvindu. Det har de klart med god margin. Showrommet er designet og lyssatt på en slik måte at rommet kan brukes til mange typer arrangementer. På dagen, salgslokale. På ettermiddagen kurs og konferanse. På kvelden kan det dekkes til fest. Lyset er ferdig designet for alle anledninger, og felgene gir en lekker dekor.

Her arrangeres det allerede sammenkomster, kurs og konferanser for ansatte, kunder og leverandører

 

– Vi kommer ikke til å gå ut og leie et sted for julebordet eller sommeravslutning, sier Terje. Vi har det mye bedre her!

Plutselig er det stuerent å bruke lørdagen for å gå på felgutstilling. Velg stemningen som passer. Lysdesignen kan forenkles og overføres til Dekkmann-kjedens mindre butikker, og gi disse et fasjonabelt preg.

Felgveggen lyssettes med tre stemninger. En lysring i felgen. Spot og taklys. Velg den settingen som passer.