NorwegianSwedish
ResidenceTrimless EnkelogDobbel

Residence Trimless 2x9W og 9W

Residence trimless er en lavtbyggende (59mm) downlights uten kanter som er designet for å kunne sparkles inn i vegg eller tak i gips.

RESiDENCE Trimless miljoBigg
RESIDENCE Trimless miljo

Innsatsen i lampen sitter fast med magneter. Dette betyr at du enkelt kan separere rammen fra innsatsen uten å måtte bruke verktøy.

Rammen på Residence Trimless er isolert fra de delene av armaturen som blir varm. Dette sørger for bedre brannsikkerhet og for at gipsen ikke sprekker. Downlights fra Residence har lave energikostnader med LED-pærer og en fargetemperatur på 1800-2700K. Lyset er dimbart, og har dim to warm-funksjon.

Tidløst design med enkel montering og vedlikehold

Residence Timeless er bygd med utgangspunkt i at det skal være et vakkert og tidløst design, og en lampe som varer lenge. Konstruksjonen er funksjonell, samtidig som den er solid og gjennomtenkt. All elektronikk sitter i innsatsen til lampen, som gjør den meget enkel å installere. Downlights fra Residence er laget for å passe både enkel (12,5 mm) og dobbel gips (25 mm). Lampene har et innsparklingsarmatur med godt feste for sparkel, som gjør den enkel å montere til tross for at det er downlights uten kanter. Gipsen males i samme farge som taket, slik at du får en sømløs og minimalistisk overgang fra tak til belysning.

 

Varmt lys på kalde dager

Det er kalde og mørke vintre i Nord-Europa. Det har ført til at vi har en tendens til å velge varmere belysning til både hjem og virksomheter. Light House kjøper LED-chip fra vår samarbeidspartner Citizen, og vi er deres største kunde når det kommer til LED-chip med varmt lys. Residence Trimless er utstyrt med dim-to-warm funksjon, som betyr at lyset.

ResidenceTrimless Dobble1 500x500
ResidenceTrimless Dobble2
Bolig Son 0056
Bolig Son 0023
Bolig Son 0039
Bolig Son 0108

Utfyllende info på produkt siden 2x9W dobbel:  Les mer

 

 

ResidenceTrimless Enkel1
ResidenceTrimless EnkelMiljo
Bolig Son 0023
Bolig Son 0108
Bolig Son 0039

Utfyllende info på produkt siden 9W enkel:  Les mer

 

Downlight, innsparkling

NORGE
BESØKSADRESSE
 • Light House
  Trollåsveien 36
  1414 Trollåsen (Kolbotn)
  Org nr. 977285836

SVERIGE
BESØKSADRESSE
 • LHC Sweden AB
  Tomtebogatan 2
  S-703 43 Örebro

Kontor og showroom er åpent mandag-fredag 08.00-16.00 • (lageret 07.00-16.00)