Skip to main content

Lysdesign / Lysdesignere

Lys er mer enn fravær av mørket. Lys er interaksjon med materialer og farger. Interaksjon med flater. Denne interaksjonen har en stor innvirkning på hvordan vi føler oss. Hvordan rommet oppleves. En atmosfære som får oss til å føle oss vel? Eller uvel?

Ulike individer, med ulik bakgrunn og kompetanse, med et mål i fokus; Å skape det perfekte konseptet / lysplanen for det aktuelle prosjektet. Med bakgrunn innenfor lysdesign, produktdesign og interiørdesign, bruker vi vår lange erfaring og kompetanse innen disse fagfeltene for å skape et unikt resultat.

Enten vi jobber individuelt eller flere på et prosjekt, er det viktig for oss å utnytte felleskapets kreativitet og jobbe målrettet mot innovative løsninger og design. Ved å utfordre og utvikle hverandres ideer lykkes vi med å skape innovasjon og merverdi for våre kunder. De bryr seg om design. Det gjør vi også.

Et godt samarbeid gir gode løsninger

Anerkjente lysdesignere med fokus på detaljene

Alle vet at belysning er viktig, men de færreste vet hvor stor påvirkningen lyset i rommet har for oss mennesker. Lysstyrke, soner og  atmosfære er alle elementer som har påvirkning på sanseinntrykket.

For oss som profesjonelle lysdesignere sørger vi for å tilpasse våre løsninger for hvert enkelt prosjekt. På den måten får du optimal belysning for dine formål. Vi har ingen begrensninger, og anerkjennes for våre strategiske løsninger innen lysdesign.

Vi har levert løsninger og lysdesign til alt fra boliger, butikker og kjøpesentre, til offentlige prosjekter og utendørsmiljøer. Bl.a deler av Den Norske Opera, Maxbos flaggskip på Hvam, Trekanten Kjøpesenter i Bodø, Fredrikstad Kulturhus og Fornebu Shopping.

Prisvinnende lysdesign

Siden vår oppstart i 1997 har vi opparbeidet oss et solid rennommé. Vår filosofi som kombinerer forskning, fagkunnskap og kreativitet har medført til en rekke nominasjoner og kåringer prosjekter innen lysdesign.

Ta gjerne en titt på noen av våre løsninger her Prosjekt-kateorier

Vi ønsker å skape banebrytende, kostnadseffektive og miljøvennlige prosjekter.

Vårt fremste varemerke er høy kompetanse Innen lysdesign, rådgivning og selgende lys. I tillegg er vi en belysningsgrossist med et stort sortiment med over 10.000 ulike enheter.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med et unikt og strategisk lysdesign!

Avdelinger

Oslo • Tønsberg • Örebro

Oslo

Light House Commpany AS
Trollåsveien 36 (Oppegård næringspark)
Trollåsen 1414
Tlf: +47 22 67 20 00

Tønsberg Showroom

Elverhøiveien 8, 3113 Tønsberg

Örebro

LHC Sweden AB
Tomtebogatan 2
S-703 43 Örebro

TLF: +46 733 319 952