Skip to main content

Produsenter

Produsenter

Light House har i nærmere 20 år jobbet knallhardt for å kunne tilby det aller beste Europa kan tilby av produkter. Velg blant over 100 000 produkter fra mer enn 30 av Europas fremste produsenter, blant annet fra Spania, Italia, Østerrike, Sverige, Polen og Danmark.

LumenTools LogoHvit Uten TM

Designet, produsert og utviklet av Light House – kjennetegnet av nordisk design, god funksjonalitet og høy kvalitet.

Macrolux produkter er produsert i Italia med nøyaktig kontroll på produksjons-prosessen gjennom strenge tester.

Web: https://macrolux.eu/

Selskapet PXF Lighting er produsent av lysarmatur og lysanlegg med etablert posisjon på det europeiske markedet.

Web: https://www.pxf.pl/en

Unipro® belysningssystem har
både overflate og innfelt belysningsskinner
med oppheng, fester og adaptere.

Web: https://www.unipro.fi

ALPHABET by Zambelis Logo Negativ WB

Alphabet by Zambelis-teamet er motivert av din lidenskap i lys, snakker ditt «språk» og har kunnskapen og bakgrunnen til å få ting til å fungere for deg. 

Web: https://alphabetlights.com/

Ole logo 1
Ole! Lighting er et designmerke for dekorativ og teknisk belysning «Made in Spain», et resultat av innsatsen og erfaringen på nesten 30 år.
Negativ Trevos Logo300px

TREVOS, a.s., etablert i 1990, er en kjent, tsjekkisk produsent av industri LED-belysning.

Web:https://www.trevos.eu/en/

EVOLUX Logo principal WEB

Som et belysningsfirma sørger de for å belyse akvakulturanlegg på en måte som er optimal for våre kunder. De leverer det som virkelig trengs for å oppnå utmerkede resultater uten uventede overraskelser. Deres forståelse av behovene gjør oss i stand til å levere den beste løsningen tilgjengelig på markedet.

Web: https://evolux.cl/tempest

logo lnd landa illuminazione giardino

Landa etablert seg i 1987  med sitt utvalg av utendørsarmaturer for boligsektoren, ikke bare på europeisk nivå, men også og først og fremst på internasjonalt nivå.

Web: https://landa.it/en

Confidence in this union of art and technology has allowed the brand to reach beyond the confines of the lagoon, crossing national borders and achieving worldwide success, be it from Russia to the U.S.A, or from India to every corner of Europe.

Web: http://www.vistosi.com/

Kompetanse Fleksibilitet og pålitelighet. Som et vellykket, mellomstor familiebedrift, står Regiolux for høykvalitets belysningssystemer innen teknisk belysning.

Web: regiolux.de

Selskapet HELIO, Ltd, fra Tupesy Uherske Hradiste i Tsjekkia, er tsjekkisk produsent av profesjonelle belysningssystemer.
tossB er en belgisk produsent av dekorativ/teknisk belysning, med typisk belgisk innovativ design og svært god kvalitet.

ESTILUZ, grunnlagt i 1969.og tilbyr dekorativ designbelysning av høy kvalitet som er brukt i prestisje prosjekter over hele verden.

Web: https://www.estiluz.com/en

flexxica Negativ2

Nå kan vi også tilby samme løsninger rundt lyd og akustikk. Vi har inngått et samarbeid med den polske toppkvalitet-produsenten Flexxica lighting & acoustics.

Web: https://flexxica.com/

logo milano black

Kartell  «70 år med historie, familietradisjoner, kultur og design, nye materialer, banebrytende teknologi og produksjon av høykvalitets design.»«

Web: https://www.kartell.com

fontanaarte header logo

Fontana Arte. Vi er stolt av å samarbeide med den italienske produsenten Fontana Arte. De leverer designlamper og møbler fra sitt team bestående av en rekke italienske designere.

Web: https://www.fontanaarte.com/en/

BEL Lighting er en Belgisk leverandør.

Web: http://www.bel-lighting.com

Soberglogo 3 negativWeb

Søberg Lystek er i spissen for energibesparende produkter. I industrien er de kjent for kreative løsninger i samarbeid med arkitekter, ingeniører og kunder.

Web: https://soberg.dk/