Skip to main content
Hoved2 dsr 2

Boston Consulting Group

Light House har levert all belysning til Boston Consulting Group prosjektet og Radius design har designet det nye kontoret.

Belysningen i dette prosjektet består av dekorlamper fra ulike leverandører, samt spesialdesignede armaturer og tekniske armaturer fra Light House .

dsr 29

Korridorer er belyst med lange strekk med lineær LED som gir et rent og elegant uttrykk, samtidig som det indikerer bevegelse og aktivitet. På veggene henger en spesialdesignet lampe fra Light House, «Custom wall lamp». Denne lampen har en enkel geometrisk form og gir indirekte lys ut i rommet.Den samme lampen er brukt flere steder i prosjektet, både som vertikal og horisontalt montert pendel. Når flere lamper henges sammen i ulike mønstre, gir dette en stor mengde variasjonsmuligheter.

dsr 21

I cafeen i toppetasjen er det brukt en spesialdesignet pendel fra Light House. Denne pendelen består av en sort metallramme med opale glasskuler. Pendelen følger bardisken gjennom lokalet

dsr 57

Over bordene lyser Orb pendelen og på søyler er det Palma fra Vibia. Vegglamper på søyler skaper en mer intim atmosfære og et dekorative elementer.

Møterom og kontolandskap er belyst med Sigma pendler og Major Scout skinnespotter.
Sigma-armaturene gir et godt og behagelig arbeidslys over møtebord og arbeidsbord, mens skinnespottene gir dynamisk lys i omgivelsene.

dsr 31

Møterom

dsr 63 Arbeidsbord

dsr 69

Styrerommet er belyst med lineær LED felt MT0_27 inn i himling. Dette gir et stramt og rent uttrykk og gir også et godt arbeidslys på bordet. Denne belysningen er godt tilrettelagt videomøter og presentasjoner på skjerm.

Galleri. Foto Dag Randen

Dsr 2
Dsr 8
Dsr 10
Dsr 25
Dsr 19
Dsr 21
Dsr 23
Dsr 29
Dsr 31
Dsr 35
Dsr 38
Dsr 67
Dsr 63
Dsr 61
Dsr 57
Dsr 47
Dsr 43
Dsr 41
Dsr 59
Dsr 69
Dsr 73
Dsr 65
Dsr 71
Dsr 27

Noen av produktene brukt i prosjektet:

 

SIGMA II

PALMA 3710

MT1 _27

MT_027

Ny ORB 20cm

Major Scout

Kontor