Skip to main content
PeppHove3 4

Pendel i resirkulert papp

PEPP- en dekorativ pendel

I samarbeid med Made AS, produserer Light House PEPP – en serie med miljøvennlige og dekorative pendler.

5

Made AS og Light House har levert flere prosjekter sammen, og i løpet av samarbeidet har designstudioet Made fått idé og laget designet til en dekorativ pendel i resirkulert papp, som har fått navnet PEPP. Light House har utviklet lampene og produserer dem i Norge.

PEPP er en pendelkolleksjon, laget av bølgepapp fra resirkulert papiravfall. Pendelens koniske form er en direkte konsekvens av materialet og ønsket om minimalt avfall, da ringene kuttes innover i sin egen form, slik at hver plate utnyttes best mulig. Pappen er produsert i Norge, av resirkulert norsk papiravfall, som deretter blir kuttet til av Kongsberg Emballasje. De ferdigkuttede ringene leveres til Light House på Kolbotn, hvor pendlene monteres for hånd. Pendlene samles kun ved hjelp av sykkelvaiere, for å unngå bruk av lim. Dette muliggjør effektiv transport og oppbevaring, i tillegg til at det på denne måten er tilrettelagt for gjenbruk og resirkulering etter endt levetid. Anhengene har en integrert lyskilde, utviklet av Light House spesielt til pendelkolleksjonen.

PEPP3


Miljøvennlig
Denne serien med dekorative pendler er unik og spennende. Lampene er så miljøvennlige som det er mulig å få dem, med resirkulert papp, ubehandlet stål/aluminium og uten bruk av lim eller kjemikalier. Her har vi fjernet alt som er miljøskadelig.

Pepp montering BW0009Pendlene monteres uten bruk av lim, med bremsewire fra sykkel. Dermed kan de også enkelt demonteres.

Pepp leveres i fire størrelser.

S: Ø250mm X Høyde: 500mm

‍M: Ø445cm X Height 500mm

‍L: Ø445cm X Height 500mm

‍XL: Ø950mm X Height: 500mm

Kontakt oss for mer informasjon om Pepp-serien og andre produktnyheter fra Light House!

 

 

Foto: Kyrre Sundal / Made

Alle PEPP3
2
4
5
3
PEPP6

pendel, Skjerm