Skip to main content
WEB BreddeGeckoMiljo2

Gecko serien. Utenpåliggende Downlight

Funksjonelt skandinavisk design

Gecko 2x7W, Gecko 7W og Gecko Round 7W

Gecko er en serie med utenpåliggende downlights. En utepåliggende downlight gir deg flere muligheter for montering, for eksempel på ulike byggematerialer og er lett å plassere. 

Gecko finnes i tre typer: firkantet med to LED (Gecko 2x7W), firkantet med én LED (Gecko 7W) og rund med en LED (Gecko Round 7W). Alle armaturene er i aluminium, og kan leveres i enten sort eller hvit utførelse. Fargetemperaturen til Gecko downlights er på 1800 til 2800K, Dim to Warm.

Skandinavisk funksjonelt design
Gecko-serien er et godt eksempel på god funksjonalisme og skandinavisk design, nemlig at form følger funksjon. Tanken er at det ikke finnes estetiske problemer, men at estetikk kommer som følge av gode funksjonelle løsninger. 

Ny GECKO Alle 3 utgaver

Gecko-downlights har rene linjer og en effektiv lyskilde som kan justeres ved hjelp av en roterende gyroskopisk plate. Utenpåliggende downlights er veldig aktuelt i dag med tanke på hvordan vi bygger nytt, og hvilke materialer som brukes. Betong er et materiale som brukes mye i nyere arkitektur, og er et svært hardt materiale. Da er det ofte tidkrevende og vanskelig å lage hull for å montere downlight. Her vil utenpåliggende downlights være en god løsning som gir mange nye muligheter når det gjelder belysning. Gecko downlight kan selvfølgelig også monteres på andre typer overflater. Designet gjør seg godt i de fleste miljøer.

Gecko bidrar til å gi rommet et minimalistisk uttrykk, med gode og energibesparende lyskilder. Lampene er plasseffektive og funksjonelle. Armaturet er utstyrt med en bøyle som er tilpasset skruene til tak- og veggboks, slik at elektronikk og ledninger er skjult når lampen er montert.

Downlights som er enkel å montere

Alle downlights fra Light House er laget med tanke på at de skal være enkle å montere, og Gecko er intet unntak. Driveren og elektronikken sitter i selve lampen. Det er god plass til kabler i armaturen, og den har i tillegg knock-out for utepåliggende kabler, dersom du skulle ha behov for dette.
Light House har flere ulike downlights å velge mellom, slik at du kan finne den lampen som passer best til deg og dine behov.

Lurer du på om du skal velge spotter eller downlights? Se vårt utvalg av downlights her.

Teknisk info. Gecko Round >

Teknisk info. Gecko 2X7W>

Teknisk info. Gecko 7W>

Gecko Miljo2
Gecko dobbel
Gecko dobbel
WEB Nye Gecko Dobbel Sort DW
WEB Nye Gecko Dobbel DW
Web GECKO Singel Sort
Web GECKO Singel
WEB GeckoRound Miljo
WEB GeckrRoundHvit

Downlight, Downlight utenpåliggende