Skip to main content

Kartell

logo milano black

Kartell – presisjon i hvert steg

Kartell har i løpet av sine 70 år jobbet aktivt med forskning og erfaringsutveksling med de største designerne, med mål om å oppnå ultimat kvalitet i sine produktleveranser av designmøbler og lamper. De har skapt flere markedssuksesser, gode samarbeid og partnerskap, samt utført en rekke arrangementer for salg- og markedsføring av sine produkter.

main banner

«70 år med historie, familietradisjoner, kultur og design, nye materialer, banebrytende teknologi og produksjon av høykvalitets design.»

Best kjent er de for produksjon av designobjekter av høy kvalitet, «Made in Italy». Deres kolleksjoner består av produkter hvor teknologi, kvalitet og holdbarhet inngår som en del av DNA’et. Produksjonsprosessen fokuserer på å minimere energiforbruk og avfall, og Kartells produkter er fullstendig resirkulerbare.

Kartell tilbyr brukerstøtte gjennom hele planleggingsfasen for å kvalitetssikre endelig leveranse, i tillegg til ad hoc-tjenester og skreddersydde produktleveranser basert på kundens ønske. De er opptatt av at alle prosesser gjennomføres i henhold til den enkelte kundes behov, med presisjon i hvert steg.

 

Les mer om Kartell.

[widgetkit id=»614″

produsenter