Skip to main content
Meridium print 002

Light House i «Sveriges Snyggaste
Kontor 2022»

Det svenske data-selskapet Meridiums avdeling i Kalmar er kåret til Sveriges flotteste kontor. Light House har levert lyset.

Meridium web 009

Meridium AB er eid av Tieto og leverer digitale tjenester, som online verktøy, nettsider og mobil-apper. De har ca 60 medarbeidere i Kalmar og Stockholm.

Da de hadde vokst ut av sine gamle lokaler i Kalmar, så de muligheten for å skape et helt nytt arbeidsmiljø, og det nye, moderne, fargesterke kontoret på over 1000 m2 er innredet av Sofia Kagg i Kagg Arkitektbyrå. Kontoret har svært god akustikk og en tre-inspirert innredning i sorte og jord-fargede nyanser. De tre etasjene har stor grad av personlighet og kreativitet og ivaretar både behovet for arbeidsplasser og felles samlingsområder.

Meridium web 006

Light House har levert en smakfull belysning som løfter frem farger og bidrar til å skape den gode stemningen. Vi farget mange av armaturene i grå og sorte nyanser for at de skulle smelte in i de ulike takfargene.

Skreddersøm (Les mer) og tilpasning av originalprodukter er en spesialitet i Light House, som vi ofte er alene om å kunne tilby. Basert på skisser eller idéer fra interiørarkitekter, kan vi produsere helt unike lyskonsepter for sluttkunden – til svært fornuftige priser.

«Sveriges Snyggaste Kontor»-prisen arrangeres av lokalnytt.se – Sveriges ledende markedsplass for ledige lokaler, i samarbeid med det årlige seminaret «Stora Kontorsdagen», der deltagerne stemmer over de nominerte. Kontorlokalene mottok også Kalmars Stadsbyggnadspris i 2019.

Les om kåringen her

 

Kontorbelysning