Skip to main content
TestMilo4

Spark innfelt trappebelysning

Spark 2W

SPARK 2W Front produktHvit

Spark 2W er en liten og dekorativ innfelt vegglampe som i hovedsak brukes som trappebelysning, ledelys og nattlys. Spark 2W leveres med standard hvit firkantet front, som lett kan byttes til en annen farge eller til “pinlight”-deksel. Pinlight har en smal vertikal åpning som lyset slipper ut fra. Frontene kan fås i både sort og hvitt, og er enkle å montere eller bytte ut dersom noe skulle bli ødelagt.

Spark 2W har LED-lyskilde og en fargetemperatur på 2700K. Lysene kan dimmes med Triac-dimmere.

Praktisk nattlys – perfekt som trappebelysning

En ny trend i mange hjem er såkalte nattlys. Dette er en form for belysning hvor lyskilden er plassert nede langs en vegg eller trapp. Det kalles nattlys fordi lyset er justert slik at det ikke treffer øynene direkte og ødelegger nattsynet, men fortsatt lyser opp og viser vei på en praktisk og dekorativ måte. Pinlight er best til dette formålet, fordi lyskilden er smal og fokusert.


Å bruke Spark 2W som trappebelysning gir en veldig fin effekt. Kobler du lyskilden opp mot et smarthus-system har du mange spennende muligheter for å være kreativ med belysningen i hjemmet. Du kan for eksempel bestemme ulike farger i ulike trappetrinn, øke styrken på belysningen for hvert trinn eller automatisk dimme lyset på kvelden.  

Godt design som er enkelt å montere

ElkoBoks
ELKO Boks

Spark 2W er unik når det gjelder montering. Lysene er designet og produsert med fokus på at de skal være lett å montere. Spark 2W kan monteres rett i veggboks eller multiboks. Dette er fordi driveren og elektronikken sitter i selve armaturet. Det betyr at elektrikeren slipper ekstraarbeid med å trekke ledninger for å montere belysningen, som igjen er en både tids- og kostnadseffektiv løsning for deg.  

 

Med Spark 2W kan du enkelt bytte deksel og farge, enten det er for estetisk forandring eller reparasjon. Ulike deksel bestilles som tillegg og leveres i sort eller hvit, med enten “pinlight” eller firkantet floor wash-åpning

Spark teknisk data >

Er du på utkikk etter den perfekte vegglampen? Se vårt utvalg av vegglamper her.

Du kan også benytte deg av vår fagkunnskap dersom du ønsker mer informasjon eller veiledning om trappebelysning før du tar avgjørelsen. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte oppdragsgivere.

SparkMiljo5
Mars 2020Spark Nr3MailChimp3
SPARK 2W Front ProduktHvit
Web SPARK Sort 2W Front
Web SPARK SLIT Front
ElkoBoks

INNFELT, trappebelysning, vegglampe