Skip to main content
IMG 9349 Folketeaterpassasjen

Fantastisk belysning i en fantastisk passasje

Folketeaterpassasjen inneholder mye spennende, og det er svært høyt under taket. Light House har levert en spektakulær belysning gjennom hele passasjen.

Etter gjenoppbyggingen på 1950-tallet ble Folketeaterpassasjen (tidl også kalt «Operapassasjen») ved Youngstorget igjen et viktig handelsområde i Oslo, med et bredt utvalg av butikker og forretninger.

Nå lokkes det med «ny magi i Folketeaterpassasjen», der en kan oppleve magiske teaterforestillinger, fristende restauranter og spennende små butikker. Teater, shopping, kulinariske eventyr og hotell – alt under samme tak.

Spektakulært lys i mange farger – med lysstyring
Selve passasjen er som et stort uterom inne, med betydelig høyde fra bakke til takhvelving. Her har Light House levert lysløsninger i samarbeidet med belysningsdesigner Halvor Næss,  Youngstorget Eiendom, Eiendomsspar og  Torshov Elektro som bidro til ekstra magi i den fasinerende passasjen,

Av konkrete produkter har vi bl.a brukt en kombinasjon av LED-profiler og LED-striper, og ikke minst en lysstyring som gir passasjen et livfullt uttrykk og flere ulike stemninger gjennom døgnet.

Resultatet har blitt en fantastisk belysning i en fantastisk passasje – en virkelig perle av inntrykk og opplevelser i bybildet i Oslo.

Partnere i prosjektet

Belysningsdesigner Halvor Næss
Torshovelektro
Youngstorget Eiendom 
Eiendomsspar

IMG 9264 Folketeaterpassasjen
IMG 9282 Folketeaterpassasjen
IMG 9309 Folketeaterpassasjen
IMG 9304 Folketeaterpassasjen
IMG 9349 Folketeaterpassasjen
IMG 9296 Folketeaterpassasjen
IMG 9398 Folketeaterpassasjen
IMG 9619 Folketeaterpassasjen
IMG 9277 Folketeaterpassasjen
IMG 9323 Folketeaterpassasjen
IMG 9363 Folketeaterpassasjen
IMG 9368 Folketeaterpassasjen
IMG 9384 Folketeaterpassasjen