Skip to main content
dsr 21

LED- belysning til kontor – økt trivsel og fokus

Helt siden 2007 har vi kontinuerlig samarbeidet med flere av Europas ledende lysprodusenter med løsninger innen LED-belysning. Dette har gitt oss en enorm fagkunnskap og erfaring innen LED- belysning og hvordan man kan utnytte belysningspotensialet for nettopp din arbeidsplass.

Lysstyrke, soner og atmosfære

Lysstyrke, soner og atmosfære er alle detaljer som må harmonere med hverandre for å skape en produktiv arbeidsplass med trivsel for medarbeiderne. Vi sørger for å spesialtilpasse hvert enkelt kontorrom etter aktivitet og målsetninger. Rett belysning skaper rett harmoni og fokus.

The Box 12

LED panel

Som allmennbelysning for kontor anbefaler vi LED panel. Hos oss finner du et rikelig utvalg av elegante panel som garantert vil falle i smak hos både deg og dine medarbeidere.

Solregn

LED Flex og LED profil

I vårt sortiment finner du også et rikelig utvalg av LED flex og IP-sikre profil, og som ikke har noen begrensning i forhold til ønsker og krav for et effektivt kontor.

 

Light House består av dedikerte fagpersoner med et enormt engasjement og brennende tro på hva lys kan utrette. Vi jobber i team og leter alltid etter den optimale og unike løsningen for hvert prosjekt.

LHC dsr 1

Kontakt oss for mer informasjon

Lurer du på noe om Light House, våre produkter eller tjenester? Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Du når oss på telefon 22 67 20 00 eller
finner vår kontaktinformasjon her

 

Meld deg også på LHCs nyhetsbrev for jevnlige nyheter og oppdateringer.

Bluetooth, Butikk, casambi, sundance