Skip to main content
KONTOR GREEN M TRIANGEL

Light House leverer miljøvennlige lysløsninger

Alle er opptatt av miljø og bærekraft. Forskjellen ligger i å
faktisk levere miljøvennlige løsninger.

I våre snart 25 år har vi fulgt lysbransjen over hele verden, produsert mange av våre egne produkter i Østen, samarbeidet med de fleste store
europeiske leverandører og ikke minst levert en rekke prosjekter til offentlige og private aktører over hele Norden.

Skaare Hoved

Dette har gitt oss et omfattende innblikk i behov og muligheter for godt miljø og bærekraft, og denne kunnskapen legger vi nå inn i ethvert
Light House-prosjekt vi leverer.

Enorme muligheter
Daglig leder Hans Krüger er tydelig på hva slags miljøprofil Light House har.

– Vi tenker miljø og bærekraft tvers igjennom alle våre leveranser. Fra den minste komponent til langsiktig energieffektivitet.
Særlig innen god energiutnyttelse over mange års levetid, er det enorme muligheter.

Hoved Mesh industriarmatur

Les om lønnsom og miljøvennlig løsning for DB Schenker.


LAB – en teknisk dekorativ serie som innfrir BREEAM-kravene
Light House har en rekke produkter og smarte løsninger som er miljøvennlige og bærekraftige. Krüger trekker frem deres egenutviklede LAB-serie som eksempel.

LAb Wall Bole
LAB Detaljebilde2 0078
Lab Detaljbilder 0017
LAB Detaljebilde2 0026
LAB Detaljebilde2 0022
LAB Detaljebilde2 0034

– Vi hadde i mange år forsøkt å finne gode dekorative lamper som innfridde BREEAM-kravene. De få vi fant var kostbare og kompliserte å montere. Da vi skulle i gang med prosjektet Dronning Ingrids Hage i Oslo, kom dette behovet ekstra tydelig frem. Vi bestemte oss derfor å gå i laboratoriet vårt på Kolbotn for å utvikle en pendel selv. Den fikk navnet LAB Pendel, og ble starten på en hel serie med LAB-produkter. Den tekniske produksjonsløsningen har vi utviklet i samarbeid med våre høyteknologiske partnere og produsert under vårt eget varemerke Lumen Tools. LAB består i dag av bl.a LAB Wall Ball, LAB Wall Safe og LAB System, som er to ulike skinnebaserte armaturer.

WTG 86 Kantine Bar

Bærekraftig hverdag
– Det virker litt sporadisk hvor mye ulike bransjer er opptatt av miljø og bærekraft og ikke minst i hvilken grad de klarer å etterleve gode intensjoner. I Light House har vi gjort miljøvennlige løsninger og bærekraft til en naturlig del av hverdagen, og det hjelper mye. Samtidig møter vi leverandører og kunder som stadig må ta krevende valg der blant annet økonomi og andre kriterier står i kontrast til miljøhensyn. Da er det godt å ha lang og bred erfaring, slik at vi kan være gode sparringspartnere og rådgivere inn i våre kunders valg, oppsummerer Hans Krüger, daglig leder i Light House.

 

miljøvennlige