Skip to main content
Odden senter 0

Skreddersøm pryder Odden-senteret i Grimstad

«Nye Odden» har fått en total makeover, og Light House har laget en skreddersydd lysinstallasjon basert på idé og skisser fra Radius Design.

Odden-senteret er et koselig kjøpesenter på brygga i Grimstad, med 40 butikker og spisesteder. Senteret har gjort en totalrenovering, og nye Odden har blitt et større og mer moderne senter med flere nye butikker og spisesteder. Utvendig er det anlagt en hyggelig promenade med uteservering.

Skreddersøm-samarbeid med Radius Design
Light House har belyst alle fellesområder i det nye senteret, med moderne dekorativ og funksjonell belysning. Spesielt lysinstallasjonen har blitt et stort og i øyenfallende dekorativt kunstverk, som er tegnet av Radius Design og utviklet og skreddersydd av Light House. For å få til dette har vi modifisert LAB Tubular, slik at den kunne monteres sammen til ønsket installasjon. Lysinstallasjonen i Odden-senteret er satt sammen av flere hundre enheter. LAB Tubular og har godt design, høy kvalitet og tilfredsstiller BREEAM-kravene.

TM TubularPendent
LAB Tubular

Det er Scala Eiendom som står bak Odden-senteret, og Light House samarbeider med Scala om flere prosjekter. I Odden-prosjektet har vi også hatt et tett og godt samarbeid med interiørarkitektene Radius Design.

Samarbeidspartnere i prosjektet

Scala Eiendom

Radius Design

Les mer om Odden-senteret..

6
Odden Senter 0
Odden Senter 1
Odden Senter 2
Odden Senter 19
Odden Senter 6
Odden Senter 4
Odden Senter 5
Odden Senter 12
Odden Senter 13
Odden Senter 14
Odden Senter 16
Odden Senter 18

Kjøpesenter