Skip to main content
Gif Test Bredde Butikk2 kWh+2

Spar strøm – tjen penger!

Med økte energipriser er mulighetene for besparelser ved investering
i lysløsninger svært store.

Med økte energipriser er mulighetene for besparelser ved investering i lysløsninger svært store.

Gif Test Bredde Butikk2 kWh+2

Return on investment (ROI)

ROI (return on investment/nedbetalingen av en investering) kan med dagens (okt 2022) strømpriser i de fleste tilfeller være tjent inn på under ett år.

Fra år 2 blir nettogevinsten tilsvarende investeringen – årlig!
Dette er sjeldent god investering.

SparWEB

Energioptimalisering

Light House har over 15 års erfaring med energioptimalisering – å oppnå mest mulig lys med minst mulig tilført effekt. Vi var blant de første i Norge som jobbet målrettet med energibesparelser i butikker og kunne tidlig dokumentere opptil 50 % reduksjon av energiforbruket, samtidig som lysnivået ble opprettholdt. Bl.a ved å redusere fra 70 til 35 watt metallhalogen. Vi er hele tiden i forkant med bruk av innovativ teknologi, for å oppnå bedre effektivitet og besparelser av energi og kostnader.

EnergiGrafHaand mob

Fleksible løsninger for energioptimalisering

I disse 15 årene har vi utviklet en omfattende verktøykasse med en rekke fleksible løsninger for besparelser innen offentlige bygg, kontorer, industri og andre prosjekter. Blant annet dagslysstyring, bevegelsessensorer, tidsstyring og optimaliserte LED-løsninger med høyt lysutbytte, lang levetid og lav lystilbakegang (L90/75.000 timer), samt Constant Light Output (CLO), som gir en stor netto strømbesparelse, samtidig som konstant lumen-nivå opprettholdes over angitt levetidsperiode. Vi er vant til å jobbe med BREEAM*-prosjekter, som krever høy grad av energioptimalisering. Light House tilbyr også flere gunstige finansieringsløsninger.

Schenker Alnabru Lagebelysning Gang

Kundecase: DB Schenker, les mer >>

* BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) er en miljøstandard for bygg og en metode for vurdering av miljø og bærekraft av bygg og byggeprosesser.

Fleksible løsninger for energioptimalisering

disse 15 årene har vi utviklet en omfattende verktøykasse med en rekke fleksible løsninger for besparelser innen offentlige bygg, kontorer, industri og andre prosjekter. Blant annet dagslysstyring, bevegelsessensorer, tidsstyring og optimaliserte LED-løsninger med høyt lysutbytte, lang levetid og lav lystilbakegang (L90/75.000 timer), samt Constant Light Output (CLO), som gir en stor netto strømbesparelse, samtidig som konstant lumen-nivå opprettholdes over angitt levetidsperiode. Vi er vant til å jobbe med BREEAM*-prosjekter, som krever høy grad av energioptimalisering. Light House tilbyr også flergunstige finansieringsløsninger.

Kundecase: DB Schenker, les mer >>

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) er en miljøstandard for bygg og en metode for vurdering av miljø og bærekraft av bygg og byggeprosesser.

Kontakt oss for mer informasjon >>

I Light House Family er vi dedikerte fagpersoner med et stort engasjement og brennende tro på hva lys kan utrette. Vi jobber i tverrfaglige team og leter alltid etter den optimale løsningen for hvert prosjekt. Denne skreddersømmen er vi trolig best på i Norden.