Skip to main content
9 Caroline Overlands vei

Lekker tomannsbolig ombygd og oppusset


Sammen med det dyktige teamet hos Nobello har vi hatt gleden av å være med på å planlegge belysningen til denne nyoppussede og ombygde tomannsboligen.

Nobello, som spesialiserer seg på nøkkelferdige prosjekter, og Light House, som fokuserer på å finne elegante, økonomiske og bærekraftige løsninger, har samarbeidet for å skape en lyssetting som passer perfekt til dette hjemmet. Når man ikke kjenner de kommende beboerne, er det essensielt å velge lamper som ikke dominerer, men likevel gir optimalt og riktig lys til hvert rom. Vi er svært fornøyde med sluttresultatet, og har utviklet en løsning som gir mulighet for at fremtidige eiere kan legge til sine egne dekorative lamper.

2 Caroline Overlands vei

Beliggende i Caroline Øverlands vei, ønsker pendelen Orb med sin enkle, men vakre kuppel de besøkende velkommen med en følelse av harmoni i entreen og trapperommet. Smögen skinnespotlight viser seg både effektiv og stilfull i gangområder, garderober, kjøkken og kjellerstue. Taklampen Slice på soverommet sørger for rikelig med lys uten å ta oppmerksomheten fra rommets øvrige estetikk, samtidig som den er dimbar og kan tilpasses etter døgnets ulike faser.

Denne innholdsrike tomannsboligen spenner over tre plan og byr på en fantastisk utsikt mot Kolsåstoppen. Med flotte materialvalg og en gjennomtenkt planløsning, har dette virkelig potensiale til å bli et ideelt hjem for en familie.

Denne boligen har gjennomgått en virkelig imponerende forvandling, og vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Nobello i fremtiden, med håp om å skape mange flere vellykkede prosjekter sammen.

PARTNERE I PROSJEKTET
Utbygger Nobello

2 Caroline Overlands Vei
13 Caroline Overlands Vei
6 Caroline Overlands Vei
7 Caroline Overlands Vei
11 Caroline Overlands Vei
8 Caroline Overlands Vei
9 Caroline Overlands Vei
10 Caroline Overlands Vei
5 Caroline Overlands Vei
4 Caroline Overlands Vei
3 Caroline Overlands Vei
12 Caroline Overlands Vei
14 Caroline Overlands Vei

Noen av produktene brukt i prosjektet:

Smögen skinnespotlight

ORB II 400mm

MT1_12 LED profil

Slice Circle

Boliger, dekorativbelysning