Skip to main content
ASK interior Asker sentrum Hoved

Lun stemning hos ASK Interiør

ASK holder til i et sjarmerende bygg i Asker sentrum. Ved å gå fra allmennbelysning til en bedre tilpasset lysplan, skinnehøyde og justering, ble stemningen i lokalene lunere og mer hjemme-aktig.

ASK Interiør har et brennende engasjement for kvalitet, nordisk design og godt håndverk. Med tilhold i Heggedal og Asker sentrum, tilbyr de interiørveiledning, møbler, interiørvarer, belysning, tepper, tekstil, tapet og solskjerming.

Light House samarbeider med ASK på flere ulike prosjekter, bl.a privatboliger.

ASK interior Asker sentrum 0026

Oppgradering til LED
I Asker sentrum holder ASK til i eldre lokaler, der de flere ganger har utvidet og bygget om lokalene. Da de skulle oppgradere til LED, tegnet Light House en lysplan som gikk bort fra den eksisterende allmennbelysningen og til en mer nyansert utnyttelse av lokaler, ulike høyder på gulv og tak og mer aktiv bruk av lys, skygge og kontraster. Blant annet er skinnesystemet løftet for å utnytte takhøyden bedre. Endringene har resultert i en hjemme-aktig og lun stemning i de sjarmerende lokalene. Det er lagt vekt på at belysningen skal synes minst mulig, og det har også blitt mer variert og konsentrert belysning av utvalgte produkter.

Vindusshopping

På bakkenivå ut mot gågata har ASK store fasader. Her er også belysningen forsterket og justert for å invitere til «vindusshopping» blant de forbipasserende.

I det eksisterende skinnesystemet har vi brukt spotlighten SNIPER, som er justert på flere ulike måter for å oppnå effektene som er beskrevet over.

Les mer om ASK Interiør.

ASK Interior Asker Sentrum 0036
ASK Interior Asker Sentrum 0033
ASK Interior Asker Sentrum 0032
ASK Interior Asker Sentrum 0027
ASK Interior Asker Sentrum 0026
ASK Interior Asker Sentrum 0024
ASK Interior Asker Sentrum 0023
ASK Interior Asker Sentrum 0020
ASK Interior Asker Sentrum 0016
ASK Interior Asker Sentrum 0014
ASK Interior Asker Sentrum 0012
ASK Interior Asker Sentrum 0011
ASK Interior Asker Sentrum 0008
ASK Interior Asker Sentrum 0007
ASK Interior Asker Sentrum 0006
ASK Interior Asker Sentrum 0004

 


Noen av produktene brukt i prosjektet:

SNIPER spotlight

Unipro DALI skinne

Butikk