Skip to main content
Olympia Sport 16

Skreddersydd belysning av olympisk gull

Med fire OL-gull på eiersiden bærer Olympia Sport navnet med strak rygg, og i den nye butikken i Tønsberg mener vi den skreddersydde belysningen i innredningen også står til gull.

Olympia Sport er en frittstående nisjebutikk som startet våren 2005, og med fire olympiske OL-gull på eiersiden bærer de navnet med strak rygg. Tidenes største norske sommerolympier, Knut Holmann, er eier og styremedlem. Konseptet er trygghet rundt produktanbefalinger til den enkeltes nivå og behov, innen kajakk, langrenn, løp og sykkel. Deres slagord er «Kjennskap gir kunnskap».

Trevirke fra GoodWood – med skreddersøm fra Light House
I 2023 har Olympia Sport bygget ny butikk i Tønsberg, og den er omtalt som «Norges råeste sportsbutikk» i Retailmagasinet. Her er det blant annet bruk av gjenvunnet trevirke, kombinert med moderne LED-teknologi. Dette har resultert i en butikk med en unik handleopplevelse.

Firmaet GoodWood lager interiør av gammelt trevirke, og de har spilt en sentral rolle i innredningen av nye Olympia Sport. Alle gjenbrukte trevirke-materialer har en lokal forankring i Vestfold, med historie tilbake til 1700-tallet.

Inn i dette materialet har Light House integrert skreddersydde lysløsninger, basert på standard profiler og LED-striper. I disk-monteren med kajakk har vi blant annet lakkert standard hjørneprofiler sorte. I prøverommene er speilene innfelt i drivved, og her har vi lagt standardprofiler med LED-striper bak.

Olympia Sport 22
For å forsterke nordlyset har vi innfelt en hjørneprofiler med LED strips langs øvre del av rammen.

Olympia Sport 29 breddeVi har integrert LED-profiler i Amundsen innredningen for å skaper et mer spennende lysbilde.

Dette er et helt spesielt prosjekt som det har vært veldig morsomt for Light House å være med på. Vi takker GoodWood og øvrige aktører for godt samarbeid i prosjektet!

Les mer om Olympia Sport

Les mer om GoodWood


Bildegalleri:

Olympia Sport 63
Olympia Sport 16
Olympia Sport 9
Olympia Sport 13
Olympia Sport 11
Olympia Sport 17
Olympia Sport 22
Olympia Sport 23
Olympia Sport 26
Olympia Sport 27
Olympia Sport 29 Bredde
Olympia Sport 29
Olympia Sport 31
Olympia Sport 32
Olympia Sport 34
Olympia Sport 35
Olympia Sport 52

Noen av produktene brukt i prosjektet.

Standardprofil

Hjørneprofil

Innfelt kvadratisk

10W LED FLEX

5W LED FLEX

Butikkbelysning, skreddersøm