Skip to main content
Musti Hoved

Ny Musti-butikk på Elverum

Dyrebutikk-kjeden Musti har åpnet ny stor butikk på Elverum – Light House har fôret dem med skreddersydd belysning.

LightHouse Musti7

Teamleder retail i Light House, Hroar Jacobsen forteller.
– Musti er en zoo-butikk med et stort utvalg av varer til husdyr – over 5000 artikler – og de ekspanderer stadig over hele landet. Light House har levert lysløsninger til  den nye store butikken på Elverum. Her har vi levert komplett grunnbelysning til hele butikklokalet, og i tillegg noen spesiallakkerte pendler i Musti Grønn, som bidrar til å forsterke Mustis identitet, samtidig som det løfter interiøret og opplevelsen i butikken.

LightHouse Musti4

Løsningen er basert på 3 tenn skinneløsning, som brukes både til armaturer for grunnlys (Tomahawk) og spotter for produktbelysning (HunterV2). I tillegg er det installert pendler over frysediskene. Alt i alt har dette blitt en stor flott butikk, med en belysning som virkelig «gjør jobben» både for ansatte og kunder, oppsummerer Hroar.

Om Musti Norge

Musti åpnet sin første butikk i Norge i 2016. Deretter er det åpnet Musti-butikker over hele landet. Musti Norge er en del av MustiGroup – Nordens største dyrebutikk-kjede med 270 butikker. De er kjent for å være spesielt gode på hund og katt. Foruten fysiske butikker, har nettbutikken omlag 5000 produkter. Alle som jobber i Musti elsker dyr.

Les mer om Musti.

LightHouse Musti11
LightHouse Musti10
LightHouse Musti9
LightHouse Musti8
LightHouse Musti7
LightHouse Musti6
LightHouse Musti5
LightHouse Musti4
LightHouse Musti3
LightHouse Musti2
LightHouse Musti1

Noen av produktene brukt i prosjektet.

Tomahawk

Unipro DALI skinne

Hunter V2 Skinne spotlight

Triangle lampeskjerm

Butikkbelysning