Skip to main content
Follestad Sandvika 16

Nyoppusset Follestad-butikk på Sandvika Storsenter

På Sandvika Storsenter har Follestad flotte lokaler i to etasjer. Her tilbys de nyeste trendene fra et bredt spekter av anerkjente merker til både dame og herre.

Nyeste teknologi
Light House har levert belysning til mange Follestad-butikker. I butikken på Sandvika Storsenter har vi benyttet den nyeste teknologi for butikkbelysning – en spotlight spesielt utviklet for tekstil, med spesielle krav til farge-gjengivelse. Spotlighten heter Sniper Premium og er utviklet under Light House sitt varemerke Lumen Tools. I den bruker vi en spesiell linse-teknologi, som gir et veldig homogent lysbilde. Det er også spesielt at elektronikken/driver er plassert i skinnen, noe som gir spotten et svært stilrent og minimalistisk design. Sniper Premium har også flere unike tilbehør, som gjør den godt egnet for situasjonstilpasset bruk. Spotlight-hodet kan justeres 360 grader og vippes 90 grader. Øvrige armaturer som er brukt i prosjektet er Deep Tilt, Katana downlights og Orb pendel.

Follestad Sandvika 26

Hos Follestad er varene i fokus, og belysningen spiller på lag med innredningen for å oppnå dette. Innredning og lys er designet for å lede folk rundt i butikken og fokusere på ønskede varer. Dette har blitt en flott motebutikk for herre, dame og ungdom. Lysløsningene er designet av Light House, i godt samarbeid BME Design, som står for det øvrige i butikken. Elektro-jobben er utført av Gnisten Installasjon, som vi også har samarbeidet med på de foregående Follestad-butikkene vi har levert.

Sandvika Storsenter er et kjøpesenter i Sandvika i Bærum eid av Olav Thon Gruppen Senteret har 200 butikker og spisesteder og en etasje med helserelaterte tjenester. Senteret åpnet i 1993, og ble senere utvidet i 1997 og i 2007.

Les mer om Follestad.

Les mer om BME design.

Les mer om Gnisten Installasjon.

Les mer om Sandvika Storsenter.


Bildegalleri:

Follestad Sandvika 0
Follestad Sandvika 8
Follestad Sandvika 10
Follestad Sandvika 12
Follestad Sandvika 16
Follestad Sandvika 24 Bredde
Follestad Sandvika 24
Follestad Sandvika 26
Follestad Sandvika 29
Follestad Sandvika 32
Follestad Sandvika 35
Follestad Sandvika 36 Detalje
Follestad Sandvika 40
Follestad Sandvika 41
Follestad Sandvika 47
Follestad Sandvika 51
Follestad Sandvika 44
Follestad Sandvika 37
Follestad Sandvika 38
Follestad Sandvika 31
Follestad Sandvika 22
Follestad Sandvika 21
Follestad Sandvika 15
Follestad Sandvika 14
Follestad Sandvika 13
Follestad Sandvika 4

Noen av produktene brukt i prosjektet.

Sniper Premium

Deep Tilt

Katanan 5

ORB 200mm

Unipro 3 fas skinner

LED profil MT1_12

Butikkbelysning