Skip to main content

Follestad Oslo

Vi gratulerer Follestad med “Norges råeste herreforretning”
Light House har levert belysning til den nye Follestad butikke i Oslo.

Norges råeste herreforretning har nå åpnet!

På fredag 08.09.17 åpnet vi Norges råeste herreforretning i Kongens Gate 22. Dette er et ærverdig bygg med mye historie i Oslo. Bygget stod ferdig så langt tilbake som 1891, og er for Osloboere best kjent for å huse Molstad & Co i en årrekke. Vi fører Molstad & Co sine konfeksjontradisjoner videre, og tilbyr et bredt utvalg av konfeksjon fra anerkjente varemerker i vår nye butikk.

En varepakke du ikke har sett maken til!

Follestad Kongens Gate 22 er på nærmere 1000 kvadratmeter, og huser vår største Follestad butikk og en Kamikaze butikk. Sammen med Kamikaze tilbyr vi kanskje Norges mest eksklusive varepakke, og du vil finne merker som Jacob Cohën, Montecore, Eton, R.M Williams, Oscar Jacobson, Barba Napoli, Belstaff, Orian, Corneliani, Sanders, Frislid, Lardini, Uber, Cedrico, Plain, NN07, Lacrosse, Calvin Klein, Julian Reed, Urban Pioneers og Cavour.

Champagne-og Cocktailbar!

Midt i hjertet av Follestad Kongens Gate 22 finner du en ny skatt på Oslos barscene, nemlig K22. Dette er en stor champagne-og cocktailbar som fremstår som et pulserende hjerte i den nesten 1000 kvadratmeter store butikken, og er et et sosialt samlepunkt for kunder fra både Follestad og Kamikaze.

 

FollestadKongensgate2
FollestadKongensgate3
FollestadKongensgate4
FollestadKongensgate1

Restaurant