Skip to main content
Vennerborgveien 29

Flott oppgradert enebolig med en utfordring


I dette prosjektet sto kunden overfor en utfordring: De hadde nylig oppgradert hjemmet sitt, men manglet skjult elektrisk anlegg i taket i første etasje.

Da de kom til oss med denne problemstillingen, var vi klare til å finne kreative løsninger som kunne matche deres behov. Og vi fant noen gode idéer som resulterte i en moderne og unik tilpasning til deres hus.

I stuen ønsket vi å skape et blikkfang som både var funksjonelt og estetisk tiltalende. Vi valgte å bruke Cone pendler Plusminus serien , plassert på en slik måte at de omrammet spisebordet og skapte en innbydende atmosfære med mykt og blendingsfritt lys. Ved å trekke strømmen fra et el-punkt i hjørnet og føre det grønne tekstilbåndet dit lyset skulle være, sikret vi en elegant integrering av belysningen i rommet. 

Vennerborgveien 43 2

Ved den lange rekken med vinduer hadde kunden en rekke store, grønne planter som de ønsket å fremheve. Vi valgte å installere en takmontert lysstripe med ekstra lange vinger, slik at lyset ble jevnt fordelt og skapte en behagelig atmosfære. Denne løsningen fremhever plantene og  skaper en hyggelig atmosfære på mørke kvelder.

Stuen skal også fylles med kunstverk som trengte riktig belysning. Derfor valgte vi å bruke Plusminus serien også her, og installerte eksklusive spotlights for å lyse opp bildene på en elegant måte. Det lineære båndet med strøm fulgte veggen og endte opp med en lysende kule som ga perfekt leselys i sofakroken.

Vennerborgveien 40

I underetasjen opprettholdt vi det samme design- og belysningskonseptet, med det lineære lyset kombinert med spotter for å skape dynamikk og et variert lysbilde som passet perfekt til rommets formål.

Kundens respons på det endelige resultatet var svært positivt, og de var begeistret over den utførelsen vi hadde oppnådd. Å høre dem si at løsningen var «utrolig fin og smakfull» var virkelig en bekreftelse på at vi hadde truffet blink, og å vite at søsteren deres også var imponert, var ekstra gledelig.

Vennerborgveien 7
Vennerborgveien 8
Vennerborgveien 22
Vennerborgveien 32
Vennerborgveien 20
Vennerborgveien 26
Vennerborgveien 40
Vennerborgveien 41 Detalje
Vennerborgveien 29
Vennerborgveien 19
Vennerborgveien 31
Vennerborgveien 35
Vennerborgveien 43
Vennerborgveien 52 Detalje
Vennerborgveien 53 Detalje
Vennerborgveien 54 Detalje
Vennerborgveien 55 Detalje
Vennerborgveien 61
Vennerborgveien 67
Vennerborgveien 69
Vennerborgveien 74
Vennerborgveien 76
Vennerborgveien 77
Vennerborgveien 78
Vennerborgveien 82
Vennerborgveien 86
Vennerborgveien 88
Vennerborgveien 94
Vennerborgveien 97
Vennerborgveien 103

Noen av produktene brukt i prosjektet:

Smögen skinnespotlight

Deep Tilt V3

Wall Ball

Plusminus

35X35 ledprofil

INNFELT MT0_27

Boliger, dekorativbelysning