Skip to main content
pgno solregn DSCF3376

I dette flotte prosjektet fikk vi leke med den generelle belysningen

Solregn og Nord- Kran / Generell kontorbelysning

Interiørarkitekt: Intark AS
Leverandører: Light House
Installatør: K2 Elektro AS

Oppdragsgiver eneste føring var at de ønsket en modernisering.

Kontorbygget ligger i et industriområde, og inneholder også en produksjonshall. Intark ønsket å ta noe av det industrielle uttrykket inn i kontorlokalene.

Solregn14

Samtidig var det viktig for oppdragsgiver å oppnå en varm og innbydende atmosfære i administrasjonsdelen, hvor de daglig tar imot kunder og driver med mye innsalg.

Solregn08

Intark laget en sosial sone i midten for å ta imot nye kunder, ved uformelle møter og ved sosiale møter mellom de ansatte i løpet av dagen.

Lysplanen ble utviklet i godt samarbeid mellom interiørarkitekt og lysdesigner fra Light House, som har levert all generell belysning. Det ble valgt sort lydhimling for at belysningen skulle bli ekstra fremtredende hos Solregn, mens det hos Nord-Kran ble eikespiler for å skape ekstra lunhet i fellesområdet og standard hvit himling i resten av lokalet.

Fasso06

I byggets hovedinngang ble eksisterende gulv, vegger og tak i mur og betong malt, og det eneste nye elementet vi har tatt inn her er LED-lysrørene (Jedi Tube) på vegg som leder besøkende mot kundemottak og trapp opp til administrasjonsdelen. Den generelle belysningen er oppgradert til LED.

Fasso09 Hoved

I dette flotte prosjektet fikk vi leke med den generelle belysningen som er nødvendig i et kontorlokale ved å benytte smale led paneler i et «tilfeldig» mønster. Lyset måtte likevel være funksjonelt og fremme differensierte soner.

Vi tok i bruk lineært lys integrert i spiler og annen diffus belysning i samspill med Downlight for å få inn en dynamikk og kontraster miljøet.

Prosjektgalleri:

Solregn08
Solregn02
Solregn
Solregn14
Solregn03
Fasso01
Fasso03
Fasso05
Fasso06
Solregn13
Solregn10
Solregn06
Fasso12
Fasso09

Noen av produktene brukt i prosjektet:

Major Scout sort

Scope Midi

Cube Slim singel

PXF Simple

Jedi Tube

Gecko Round

Flex Led

MT1_12 profil

Fellesområde, Kontor, Kontorbelysning